IDAMANKU!!!!

Ermnn..story kali ni...
jeng2....hihihihi
jom kite berangan seketike ...huhuhu ^_^
korg nk taw kete ape yg paling aku sukeeee....dlm beribu2 kete tu aku suke 3 kete ni jew...
w.pun 1 pun x dpt lg..berangan pun jdi la..

kete yg P1 ->



HONDA JAZZ......


huh? kalo gji sebulan aku 2k time tu jgk aku amik...tp tu la mslh yer....kecik2 soh bljr pandai2 x mo..tgk skrg jdi kuli jew taw...Sob..SOb.... ;(( dlm mimpi jew la buleh merase..huahuahuahuah



kete yg k2 ->


Suzuki swift....

Gler kentang harge die korg taw x ?? lebih kurg sme dgn hrge honda Jazz....haish!! x mampu aku nk amikkk....gji sebulan pun x ckp...mkn pun kna ikatttt....x blh2...huhuhhuh aku simpan jdi angan2 jew la....Sob lg...Adoi....;((



Kete K3->


VIVA.....

weeee!! comel taw kete ni..kecik jew snng nk bwk...parking pun snng...minyak pun save...murah taw....kalo aku nk beli kete ni aku nk wane biru sbb lawa wane die...bulan2 pun xde la byk sgt kna bayar kn??? hihihihi ok2 tp kete ni pun aku x dpt lg lorh..skrg kna keje..simpan wet byk2..bru ley beli kete ni..tp berzaman la nk dpt..wuawuawuawuawuawua...tu la kete yg idamanku =!!!!! hy menjadi angan2 sje..hihih



tp apepun aku bersyukur dgn rezeki yg aku ada & juga kenderaan yg telah ku miliki....w.pun byk bnda yg terpakse aku krgkn sperti shupping kena cut cost!!!...huahuahuahuah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan